رای دادگاه در مورد طلاق توافقی

ساخت وبلاگ

ثبت رسمی طلاق در محضر نیازمند رای دادگاه است مگر طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج از کشور با شرایط خاص، از این رو حتی در طلاق توافقی نیز زوجین ناگزیرند که به دادگاه مراجعه کنند و رای را از دادگاه خانواده اخذ کنند البته بدیهی است که مثل هر پرونده دیگری می توانند انجام آن را به وکیل دادگستری محول کنند.

اگر زنی از شوهر وکالت در طلاق (حق طلاق) داشته باشد او می بایستی برای اعمال آن و ثبت طلاق همراه با وکیلی که بر طبق وکالت خود برای شوهر انتخاب کرده است به دادگاه مراجعه کند.

بنابراین اخذ رای دادگاه در مورد طلاق توافقی اجباری است. این رای، گواهی عدم امکان سازش نامیده می شود و مدت اعتبار آن سه ماه از زمان قطعیت می باشد به این صورت که پس از قطعی شدن رای، زوجین ظرف سه ماه می توانند به دفتر رسمی طلاق در هر کجای ایران مراجعه کنند و طلاق را به ثبت برسانند اگر در مدت مذکور رای دادگاه مبنی بر طلاق ثبت نشود، رای خود به خود از درجه اعتبار خارج می شود.

شایان ذکر است پس از بی اعتباری رای دادگاه هر گونه توافق مالی و غیر مالی که قبلا زوجین با هم در خصوص جدایی و طلاق کرده باشند بلا اثر می گردد.

رای طلاق توافقی مثل هر رای طلاقی، ظرف 20 روز قابل تجدید نظر و ظرف 20 روز بعد قابل فرجام خواهی است اما آنچه مرسوم است این است که به محض صدور رای، با توجه به این که زوجین توافق بر جدایی دارند در نوشته ای که معمولا ذیل یا پشت رای دادگاه است حق اعتراض را از خود سلب می کنند و به این ترتیب رای دادگاه در مورد طلاق، قطعی می شود.

وکیل طلاق توافقی 09122547699 – 44033677

منبع: رای دادگاه در مورد طلاق توافقی

گرفتن مهریه بعد از ازدواج مجدد امکان پذیر است؟...
ما را در سایت گرفتن مهریه بعد از ازدواج مجدد امکان پذیر است؟ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : btalaghtavafoghia بازدید : 14 تاريخ : پنجشنبه 19 مرداد 1396 ساعت: 17:32