طلاق توافقی پارسای

ساخت وبلاگ

برای اطلاعات کامل در خصوص طلاق توافقی یا به تعبیر عده ای از مردم طلاق تفاهمی، توصیه می شود که قسمت اول تا چهارم توضیحات کامل برای طلاق توافقی را که توسط وکیل خانواده نوشته شده است مطالعه کنید و یا با ما تماس بگیرید. مشاوره حقوقی تلفنی طلاق توافقی رایگان است.

اما به طور خلاصه این که طلاق توافقی به طلاقی گفته می شود که زوجین به هر دلیلی تمایل دارند با تفاهم از هم جدا شوند هر توافقی که آنها در خصوص مهریه ، نفقه، جهیزیه، حضانت و ملاقات فرزند داشته باشند از نظر دادگاه محترم و قابل قبول خواهد بود به عنوان مثال توافق می کنند زوجه مهریه را در قبال طلاق ببخشد یا دریافت کند و یا با شرایط توافق شده مهریه پرداخت شود بنابراین تمام موارد توافق در رای دادگاه منعکس خواهد شد و قابلیت اجرا دارد.

طلاق توافقی چقدر زمان می برد؟ طلاق توافقی با توجه به رویه مختلف شعب دادگاه های خانواده در تهران معمولا کمتر از یک هفته تمام خواهد شد. در طلاق توافقی علاوه بر حقوق مالی، حضانت فرزندان، نحوه ملاقات و نفقه فرزندان با توافق در رای دادگاه مشخص می شود وکلای پایه یک پارسای با اشراف کامل به مجتمع قضایی های متعدد تهران طلاق توافقی را با کمترین زمان و منصفانه ترین حق الوکاله برای شما انجام خواهند داد.

نکته: توجه داشته باشید هیچ زن و شوهری نمی توانند بدون رای دادگاه به دفتر خانه طلاق مراجعه کنند و هیچ دفتر خانه ای نمی تواند طلاق را بدون رای دادگاه ثبت کند.

مدارک لازم برای طلاق توافقی:عقدنامه و شناسنامه زوجین مدارک لازم برای طلاق توافقی اگر کارت ملی را در دسترس نداشته باشید ولی شماره ملی را بدانید برای ثبت درخواست طلاق توافقی کفایت می کند در صورت در دسترس نبودن عقدنامه می بایستی به دفترخانه ای که ازدواج کرده اید مراجعه کرده و رونوشت اخذ نمایید.

نکته: در تمام مراحل طلاق توافقی (طلاق توافقی مراحل) در صورت اختیار وکیل نیازی به حضور طرفی که وکیل دارد نمی باشد حتی مرحله ثبت طلاق در دفترخانه نیز می تواند با حضور وکیل و بدون حضور زوجین باشد. مزایای داشتن وکیل در طلاق توافقی

نکته: تا قبل از صدور رای طلاق توافقی (گواهی عدم امکان سازش) اگر هر کدام از زوجین حتی اگر توافق نامه امضاء کرده باشند و یا دادخواست طلاق را ثبت کرده باشند، در صورت پشیمانی، رای طلاق توافقی صادر نمی شود. اما پس از صدور رای طلاق توافقی بر طبق مواد 35 و 36 قانون حمایت خانواده اگر زوج (مرد) پشیمان شود و به دفترخانه برای ثبت طلاق نیاید امکان ثبت طلاق وجود نخواهد داشت مگر این که زن از مرد در ضمن رای دادگاه یا به صورت وکالت در طلاق (حق طلاق) وکالت در مراجعه به دفترخانه برای ثبت طلاق داشته باشد.

اما اگر زوجه (زن) بعد از صدور رای طلاق توافقی پشیمان شود زوج می تواند بدون حضور او به یکی از دفاتر ثبت طلاق مراجعه کند و طلاق را ثبت نماید البته باید دانست که در صورتی که طلاق خلعی باشد زوجه می تواند در ایام عده (سه طهر) از زمان ثبت طلاق به آنچه بذل کرده از مهریه یا غیر آن، مراجعه کند.

44033677 - 09122547699 - 09127923611

منبع: طلاق توافقی پارسای

گرفتن مهریه بعد از ازدواج مجدد امکان پذیر است؟...
ما را در سایت گرفتن مهریه بعد از ازدواج مجدد امکان پذیر است؟ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : btalaghtavafoghia بازدید : 20 تاريخ : جمعه 11 خرداد 1397 ساعت: 18:48